לןגן

ציחווי עוגת תפוזים אישית

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 11/02/2021 | 12:38
ציחווי עוגת תפוזים אישית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף

  2. את המרגרינה והסוכר עם הביצים והאפיה למשך 5 דקות להוסיף את שאר המצרכים ובסוף את הקמח

  3. לשפוך את הבלילה בתבנית גדולה על נייר אפיה

  4. לאפות בחום 180° כ- 25 דקות

  5. לקרר

  6. בכוס בינונית לחתוך את העוגה לעיגולים

  7. לפתוח כל עיגול לשניים

  8. למלא בקצפת צמחית או מתוקה + אינסטנט פודינג + 1/2 כוס חלב או מים לצפות את כל העוגה

  9. את השאריות של העוגה לגרד בפומפיה גסה אפשר להוסיף אגוזים קצוצים

  10. לפזר מעל הקצפת

  11. לקשט בדובדבן

  12. בהצלחה נועם זיגדון 💞