קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להקציף
את המרגרינה והסוכר עם הביצים והאפיה למשך 5 דקות להוסיף את שאר המצרכים ובסוף את הקמח
לשפוך את הבלילה בתבנית גדולה על נייר אפיה
לאפות בחום 180° כ- 25 דקות
לקרר
בכוס בינונית לחתוך את העוגה לעיגולים
לפתוח כל עיגול לשניים
למלא בקצפת צמחית או מתוקה + אינסטנט פודינג + 1/2 כוס חלב או מים לצפות את כל העוגה
את השאריות של העוגה לגרד בפומפיה גסה אפשר להוסיף אגוזים קצוצים
לפזר מעל הקצפת
לקשט בדובדבן
בהצלחה נועם זיגדון 💞