לןגן

טארט סופלה שוקולד

מאת: תהילה גיגי, פורסם: 10/02/2021 | 23:59
טארט סופלה שוקולד

תקציר המתכון: קרדיט למיכל עמר האלופה שהמתכון שלה מתכון קל זריז וטעים בטרוף

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: בסיר להרתיח את השמנת ואז לכבות את הסיר ולשים מיד את השוקולד ולערבב היטב עד להמסה, להוסיף את הביצים ולערבב לבלילה חלקה, לשפוך בתוך הטארטים (ניתן בשקית זילוף) לשים בתנור על 180 מעלות למשך 15 דקות .