לןגן

תבשיל אסאדו

מאת: אפרת מ., פורסם: 10/02/2021 | 21:14
תבשיל אסאדו

תקציר המתכון: אסאדו רך וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את האסאדו מבשלים שעתיים במים עד לריכוך.

  2. בסיר מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים גמבה ואחרי 5 דקות את הפטריות

  3. מוסיפים את הבשר ו2 כוסות מים ממי הבישול.

  4. מתבלים בכורכום,פלפל,מלח,מעט פפריקה

  5. מערבבים,מנמיכים להבה ומבשלים עוד חצי שעה עד ספיגת הנוזלים וטעמים