לןגן

קונכיות גדולות - פסטה- במילוי בשר טחון

מאת: תהילה גיגי, פורסם: 10/02/2021 | 20:14
קונכיות גדולות - פסטה- במילוי בשר טחון

תקציר המתכון: שלמותתת- גם יפה, גם טעיםםםם😋🤗

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מבשלים את הפסטה עם מים חמים עד שמתבשל, במחבת נפרד מטגנים בצל ועגבניות ולאחר מכן מוסיפים רסק ותבלינים- מלח, פלפל, פפריקה ,אבקת שום, פטרוזליה טחונה דק ואבקת מרק עוף מערבבים היטב ומוסיפים קצת מים. במחבת נפרד מטגנים בצל ולאחר מכן מוסיפים בשר טחון ומטגנים , מוסיפים תבלינים- פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פטרוזליה טחונה דק ואבקת מרק עוף מערבבים היטב עד שמתבשל טוב. לאחר מכן מסננים את המים מהפסטה מוספים את הרוטב ומערבבים היטב ומבשלים דקה, מצננים מעט וממלאים כל קונכיה בבשר טחון. בתאבון!!