לןגן

קוראסון עם שוקולד

מאת: נעמת פאני סויסה, פורסם: 09/02/2021 | 21:41
קוראסון עם שוקולד

תקציר המתכון: קוראסונים מבצק שמרים יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוארסונים : לוקחת בקערה קילו קמח ובכוס גדולה עם ידית שמה 3/4 כוס סוכר עם 2 כפות שמרים יבשים ומתסיסה עם מים חמימים עד סוף הכוס ומוסיפה לקמח ושמה 3 ביצים גדולות וכוס שמן וללוש טוב טוב שיצא בצק כמו פסטלינה ושמה אם חסר טיפה מים חמימים ולתת תפיחה טובה ולפנצר ושוב תפיחה טובה ואחר כך עושה את הצורה של הקוראסון עם קובית שוקולד מריר ומורחת ביצה ומפזרת מה שאת רוצה סוכריות שוקולד או שומשום ונותנת עוד שיתפח חצי שעה ולתנור .שיוצא מהתנור לוקחת סירופ שמכינה מסוכר מים לימון ומורחת שמוכן בהצלחה .