לןגן

רביולי בטטה

מאת: מרים יחיא, פורסם: 09/02/2021 | 13:52
רביולי בטטה

תקציר המתכון: חגיגי, מתאים לאירוח

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין סיר עם מים ומלח ומעט שמן, לשים על הגז

  2. במקביל לשים סיר שטוח או ווק, לטגן את הבצל הסגול היטב להוסיף גבעולי בצל ירוק חתוכים להמשיך בטיגון קצר, להוסיף את הפטריות ולהמשיך להקפיץ, שהם מקבלות צבע להוסיף את הבטטה המטוגנת, לתבל במלח ופלפל גרוס

  3. למים הרותחים להכניס חבילה אחת של רביולי, לבשל דקה ולהוציא לסיר עם הירקות בעזרת כף מחוררת, להכניס את החבילה השניה למים ולהוציא אותו דבר, לערבב בעדינות עם הירקות, להוסיף עלי בזיליקום שחתוכים עבה ובצל ירוק, לערבב ולהסיר מהאש

  4. בהצלחה