לןגן

''על האש'' בתנור

מאת: הילה דהן, פורסם: 08/02/2021 | 17:40
''על האש'' בתנור

תקציר המתכון: על האש קליל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים חזה עוף , מחלקים אותו לקוביות בינוניות ושמים בקערה .

  2. מגרדים בצל מעל ומוסיפים שמן ותבלינים.

  3. משמנים את השיפודים, ומשפדים את החזה עוף המתובלן.

  4. מניחים על גבי נייר אפייה (ראו תמונה) וצולים בתנור חצי שעה או עד שמשחים יפה .

  5. אפשר להוסיף לפיתה באגט , טורטיה או לצד פחמימה אחרת שאוהבים

  6. אוכלים בתיאבון.