לןגן

לחמאבעגון (פיתה עם בשר)

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/02/2021 | 17:37
לחמאבעגון (פיתה עם בשר)

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם

  2. 2 כפות שמן

  3. מוסיפים את הבצל

  4. מטגנים כ2-3 דקות

  5. מוסיפים את הבשר הטחון

  6. מערבבים עד שהבשר

  7. עד שמוכן

  8. מוסיפים 5 כפות רוטב עגבניות מוכן ומערבבים

  9. מתבלים ב..

  10. חצי כפית פלפל שחור

  11. כף פפריקה בשמן

  12. כף מלח

  13. חצי כף בהרט

  14. חצי כף שום

  15. מערבבים כ5 דקות

  16. ומניחים בצד להתקררות

  17. הכנת הלחמאבגון

  18. לוקחים כדור

  19. וביידים משומנות

  20. פותחים את הבצק

  21. לצורה עגולה כפיתה

  22. ושמים בתבנית מרופדת

  23. שמים מעל כף גדושה ממלית הבשר ועם הכף פותחים על הבצק-פיתה

  24. משאירים את השוליים

  25. ללא מלית

  26. באותה דרך מכינים

  27. את כל הכדורים

  28. מכניסים לתנור

  29. כ20/25 דקות