לןגן

סלמון ברוטב חריף אששש

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 08/02/2021 | 13:19
סלמון ברוטב חריף אששש

תקציר המתכון: סלמון ברוטב חריף שרפהההה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סלמון ברוטב שרפההההההה🥵🥵🥵🥵 6 מנות- להפשיר את הדגים להשרות בחומץ+לימון+ מלח לאחר חצי שעה לשטוף ולייבש.בסיר נזלף שמן בתחתית נוסיף רצועות גמבה מ 2 גדולות, 2 פלפלים חריפים ואם לא מספיק לכם הוספתי גם 6 שאטה קטנים ו 2 פלפל יבש אדום מתוק לטגן הכל לאידוי🌶סיון מלול🌶 לאחר שהפלפלים התאדו מעט נוסיף צרור כוסברה ו 8 שיני שום כוס מים רותחים כף שטוחה פפריקה בשמן, חצי כפית כורכום, כף שטוחה אבקת מרק עוף ורק אם חסר מלח נוסיף בסוף לטעם לפניי ההוספה! נביא לרתיחה עם התבלינים, נניח את חתיכות הדג עם כף ניקח מהרוטב ונשפוך על הדגים🌶סיון מלול🌶 נבשל עם חצי מכסה פתוח כ 20 דק' שהרוטב יסמיך ובתיאבון