לןגן

בעבע בתאמר

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 07/02/2021 | 18:11
בעבע בתאמר

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי לערבב

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק אחיד

  2. להתפיח חצי שעה

  3. להוריד אוויר ולהתפיח שוב חצי שעה

  4. לחלק את הבצק ל-60 כדורים

  5. לחלק את התמרים ל-60 כדורים

  6. לפתוח כל כדור בצק

  7. לשים במרכז כדור תמר

  8. לשטח אותו ולסגור את הבצק כמו קובה

  9. לפתוח כל כדור במערוך לעיגול בקוטר 24

  10. לחורר כמה חורים במזלג

  11. להבריש בביצה

  12. לפזר שומשום

  13. לאפות ב-180° עד שמזהיב

  14. באהבה נועם זיגדון 💞