כעכעת עיראקי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 07/02/2021 | 18:10
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*כעכת עיראקי*
-
כוס מדידה חד פעמית חמה
-
מי שרוצה יכול להוסיף עוד חצי סוכר
-
חוואיג' לאפיה ניתן להשיג בחנויות לתבלינים
-
1 קילו קמח
-
1/2 כוס שמן
-
1 ביצה
-
1 מרגרינה רכה
-
2 כפות שמרים יבשים
-
1/2 כוס סוכר
-
1-1/2 כפות חוויאג' לאפיה
-
1-1/2 כוסות מים פושרים
אופן הכנה
-
ללוש לבצק אחיד
-
להתפיח חצי שעה
-
להוריד אוויר ולהתפיח שוב חצי שעה
-
לחלק את הבצק ל-40 כדורים
-
לגלגל כל כדור לרצועה ארוכה
-
לסגור בקצוות
-
להניח בתבנית
-
להתפיח כ-10 נוספות
-
לאפות ב-180° עד שמזהיב
-
באהבה נועם זיגדון 💞