 
				כעכעת עיראקי 
			 
		
		
			מאת: נועם זיגדון, פורסם: 07/02/2021 | 18:10
		
			
				 
		
			קטגוריה: עוגיות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						*כעכת  עיראקי*
					
- 
						כוס  מדידה חד פעמית חמה 
					
- 
						מי  שרוצה יכול להוסיף עוד חצי סוכר 
					
- 
						חוואיג'  לאפיה ניתן להשיג בחנויות לתבלינים 
					
- 
						1  קילו קמח
					
- 
						1/2  כוס שמן
					
- 
						1  ביצה 
					
- 
						1  מרגרינה רכה
					
- 
						2  כפות שמרים יבשים
					
- 
						1/2  כוס סוכר
					
- 
						1-1/2  כפות חוויאג' לאפיה  
					
- 
						1-1/2  כוסות מים פושרים 
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					ללוש לבצק אחיד  
- 
					להתפיח חצי שעה  
- 
					להוריד אוויר ולהתפיח שוב חצי שעה  
- 
					לחלק את הבצק ל-40 כדורים  
- 
					לגלגל כל כדור לרצועה ארוכה  
- 
					לסגור בקצוות  
- 
					להניח בתבנית  
- 
					להתפיח כ-10 נוספות  
- 
					לאפות ב-180° עד שמזהיב  
- 
					באהבה נועם זיגדון 💞