לןגן

לחם תורכי

מאת: נעמת פאני סויסה, פורסם: 07/02/2021 | 14:00
לחם תורכי

תקציר המתכון: לחם תורכי של נועם אליפות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. *לחם טורקי* כוס מדידה חד פעמית חמה 4 כוסות קמח 1-1/2 כוסות מים 1/4 כוס שמן 3/4 כף מלח 1 כף סוכר 1 כף שמרים 1 כף חומץ לציפוי: 1/2 כוס מים 1/2 כפית מלח ללוש את החומרים לבצק אחיד כ-5 דקות להניח לתפיחה כ-45 דקות לחלק ל-3 כדורים כל כדור לגלגל לבאגט להניח חצי שעה תפיחה לפזר מעט קמח עם מסננת לרסס את הלחם עם המים והמלח לחרוץ חריצים עם סכין חדה לאפות ב-200° כחצי שעה באהבה נועם זיגדון 💞