תקציר המתכון: עוגת גבינה עננים נמסה בפה...
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לשים בתבנית של התנור מים ולהפעיל את התנור על 200 מעלות ליצירת אדים
להקציף את החלבון עם כוס סוכר הייטב לקבלת קצף יציב
לשים בקערה גדולה את שאר המרכיבים הנותרים
לקפל בזהירות את הקצף לבלילה של הגבינה עד לתערובת אחידה
לשים בתבנית עגולה גבוהה( אפשר גם בתבנית גדולה ברובעת..)
להכניס לתנור להוריד את המעלות לחום של 160 לאפות במשך שעה ולכבות את התנור להוציא את העוגה לתת לקירור
הכי טעים זה יום למחרת שהיא מיתייצבת..
אני קישטתי אותה בשמנת מתוקה ופרחים של לוטוס.. אפשר לשים אבקת סוכר מלמעלה זה גם טעים מאוד..