לןגן

עוגת גביה אפויה אעימה ממש..

מאת: חגית דהן, פורסם: 06/02/2021 | 20:14
עוגת גביה אפויה אעימה ממש..

תקציר המתכון: עוגת גבינה עננים נמסה בפה...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בתבנית של התנור מים ולהפעיל את התנור על 200 מעלות ליצירת אדים

  2. להקציף את החלבון עם כוס סוכר הייטב לקבלת קצף יציב

  3. לשים בקערה גדולה את שאר המרכיבים הנותרים

  4. לקפל בזהירות את הקצף לבלילה של הגבינה עד לתערובת אחידה

  5. לשים בתבנית עגולה גבוהה( אפשר גם בתבנית גדולה ברובעת..)

  6. להכניס לתנור להוריד את המעלות לחום של 160 לאפות במשך שעה ולכבות את התנור להוציא את העוגה לתת לקירור

  7. הכי טעים זה יום למחרת שהיא מיתייצבת..

  8. אני קישטתי אותה בשמנת מתוקה ופרחים של לוטוס.. אפשר לשים אבקת סוכר מלמעלה זה גם טעים מאוד..