תקציר המתכון: סלט חציל ועגבניות בסגנון מטבוחה - להכין לחם טרי ולזלול 🍅🍆🍅🍆
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מקלפים את החצילים וחותכים לקוביות.
מניחים את החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, בערך 15 דקות או שהחציל משחים.
את הגמבות, הפלפל והבצל חותכים לרצועות ומטגנים עד להזהבה קלה.
מקלפים את העגבניות, חותכים לקוביות ומוסיפים לתערובת, עד להתרככות מלאה.
מוסיפים כוס גדולה של מים, רסק עגבניות, שום כתוש והתבלינים.
כשהתערובת מבעבעת להוסיף את החציל ולערבב עד שהחציל מתרסק והופך לחלק מהרוטב (לערבב כל הזמן שלא יידבק לסיר).
בתיאבון🤩