מאפינס שוקולד (מיקס מתוקים טחונים)
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/02/2021 | 19:11
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
תוספות..
-
רבע כוס אגוזי מלך קצוצים
-
חצי כוס שוקולדים טחונים
-
(פסק זמן.מקופלת ופסק זמן)
-
ההכנה
-
בקערה מקציפים
-
1 ביצה
-
חצי כוס סוכר
-
1 סוכר וניל
-
1 אבקת אפיה
-
מוסיפים בהדרגה
-
גרידת תפוז
-
3/4 כוס שמן
-
3/4 כוס מיץ תפוזים
-
1.5 כוס קמח
-
מערבבים ומוסיפים
-
את תערובת השוקולד
-
והאגוזים
-
מערבבים היטב
אופן הכנה
-
מכינים תבניות מאפינס
-
ממלאים כחצי תבנית
-
180 מעלות
-
כ25/30 דקות
-
נ.ב
-
אפשר לבזוק אבקת סוכר
-
אפשר לצפות בגנאש
-
אפשר להוסיף כף קקאו
-
במקום השוקולדים
-
ואז כמות הקמח יהיה
-
2 כוסות ולא 1.5