לןגן

רולדת בצק פריך ממולאת תמרים/שוקולד/ריבה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 05/02/2021 | 17:05
רולדת בצק פריך ממולאת תמרים/שוקולד/ריבה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מצרכי הבצק עד שהוא רך ונעים

  2. נותנים לבצק לנוח כשעה במקרר

  3. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים בין 2 ניירות אפייה מיישרים את הקצוות ומורחים בזהירות את הבצק במילוי הרצוי

  4. (אפשר ורצוי לפזר אגוזים)

  5. מגלגלים בזהירות ושמים בתבנית עם נייר אפיה, חותכים (לא עד הסוף) כל 2 ס"מ ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד שהבצק מזהיב

  6. מוציאים מהתנור, מקררים וחותכים עד הסוף