לןגן

לחם טורקי

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 05/02/2021 | 13:37
לחם טורקי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. ללוש את החומרים לבצק אחיד כ-5 דקות

  2. להניח לתפיחה כ-45 דקות

  3. לחלק ל-3 כדורים

  4. כל כדור לגלגל לבאגט

  5. להניח חצי שעה תפיחה

  6. לפזר מעט קמח עם מסננת

  7. לרסס את הלחם עם המים והמלח

  8. לחרוץ חריצים עם סכין חדה

  9. לאפות ב-200° כחצי שעה

  10. באהבה נועם זיגדון 💞