לןגן

רוטב חזק לדגים על האש

מאת: אורנה לביא, פורסם: 05/02/2021 | 13:30

תקציר המתכון: רוטב חזק לדגים על האש, הכנה מהירה, קל ופשוט, חומרים זמינים בכל שוק

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל, לצנן לטמפרטורת הסביבה - לא במקרר

  2. להגיש טרי, הכי טוב זה להכין בשטח בזמן שהדגים על האש

  3. לשים באמצע השולחן, כל סועד שם לעצמו על הדג כמה רוטב שבא לו

  4. למזוג ערק זחלאוי לכוס גדולה, להוסיף סלטים מגוונים ולהכתיר את המלך הדגי. הרוטב הזה מעולה לכל דג על האש.

  5. כרגע יושבים כמה שכנים בחצר ושרים עם דגי לברק שמוסה הביא מיפו. מוסה הוא דייג, זה ממה שהוא דג הלילה. ככה, חפלה טריה. זה לכבוד היום הולדת שלו, אז היום הוא עושה לעצמו חופש מהעבודה ובא לחגוג.