לןגן

חיתוכיות שוקולד

מאת: מרים טויזר, פורסם: 05/02/2021 | 10:34
חיתוכיות שוקולד

תקציר המתכון: חיתוכיות שוקולד פריכות שהשוקולד נמס בפה...פחות מ10 דקות עבודה... טעים ונימוח בפה... ללא מיקסר וללא מרגרינה...

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק הפירורים

לשוקולד

אופן הכנה

  1. לבצק:

  2. לערבב את כל מרכיבי הבצק, לחלק את הכמות לשלוש

  3. בתבנית גדולה לשטח 1/3 מכמות הבצק

  4. לשוקולד:

  5. בסיר על אש בינונית להמיס את כל מרכיבי השוקולד מלבד הביצים

  6. אחרי שהשוקולד נמס לגמרי להסיר מהאש ולהוסיף את הביצים, לערבב לקבלת מרקם חלק

  7. לשפוך על הבצק שטחנו בתבנית, מעל השוקולד לפזר את הפירורים של הבצק הנותר

  8. לאפות בחום 170 מעלות למשך 20 דקות עד שקצת תופח והבצק מזהיב מעט, לחתוך רק כשמתקרר