לןגן

עוגת תפוזים

מאת: מרים טויזר, פורסם: 05/02/2021 | 10:23
עוגת תפוזים

תקציר המתכון: עוגת תפוזים בחושה ללא הפרדת ביצים...תכינו פעם אחת ולא תפסיקו להכין... מתכון שתמיד מצליח... חובה לנסות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר להקציץ ביצים, סוכר, תמצית וניל, וקורט מלח על מהירות גבוהה ל5 דקות לפחות

  2. להנמיך מהירות ולהוסיף שמן ומיץ תפוזים, ואחרי שהתערבב להוסיף גם קמח ואבקת אפייה

  3. כשהתערובת אחידה לשפוך לתבנית אינגלישקייק, לאפות בחום 150 לא יותר למשך 30-40 עד להזהבה