קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להפריד את החלמונים והחלבונים
לחלמונים להוסיף את השמן תמצית הוניל ו-1/4 כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצב יציב
לקפל את החלבונים והחלמונים להוסיף בהדרגה את הקמח עם הקקאו
לשמן נייר אפיה
לשפוך את הבלילה
למרוח באופן שווה על כל התבנית
לאפות ב-180° כ-10 דקות
להוציא מהתנור לגלגל את העוגה עם הנייר אפיה
לקרר היטב
*להקציף :*
(אני ממליצה לעשות כמות כפולה )
1 שמנת מתוקה/צימחית
1 אינסטנט פודינג
2 כפות סוכר
1/2 כוס חלב/מים
לפתוח את הרולדה למרוח את המילוי ולגלגל יחד ...
בהצלחה נועם זיגדון 💞