לןגן

רולדת שוקולד/ וניל

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 05/02/2021 | 08:36
רולדת שוקולד/ וניל

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את החלמונים והחלבונים

  2. לחלמונים להוסיף את השמן תמצית הוניל ו-1/4 כוס סוכר

  3. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצב יציב

  4. לקפל את החלבונים והחלמונים להוסיף בהדרגה את הקמח עם הקקאו

  5. לשמן נייר אפיה

  6. לשפוך את הבלילה

  7. למרוח באופן שווה על כל התבנית

  8. לאפות ב-180° כ-10 דקות

  9. להוציא מהתנור לגלגל את העוגה עם הנייר אפיה

  10. לקרר היטב

  11. *להקציף :*

  12. (אני ממליצה לעשות כמות כפולה )

  13. 1 שמנת מתוקה/צימחית

  14. 1 אינסטנט פודינג

  15. 2 כפות סוכר

  16. 1/2 כוס חלב/מים

  17. לפתוח את הרולדה למרוח את המילוי ולגלגל יחד ...

  18. בהצלחה נועם זיגדון 💞