לןגן

ביצי דגים - קרפיון

מאת: הילה דהן, פורסם: 05/02/2021 | 03:20
ביצי דגים - קרפיון

תקציר המתכון: מתכון חגיגי - מתאים לפסח

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את הביצים במשך שעה במלח מים ולימון

  2. מסננים מנוזלים , מעבירים לקערה ומנקים גידים , קשקשים וכו'

  3. לאחר מכן מוסיפים שום כתוש כוסברה וביצה

  4. מוסיפים תבלינים ומערבבים , העיסה נוזלית

  5. לאחר שאיחדתי תבלינים ועוד , חותכת ניר כסף בינוני , מעליו מניחה ניילון נצמד וממלאת בתוך הניילון נצמד חצי מהעיסה של הביצים דג

  6. מגלגלת כמו סוכריה ואח''כ מהדקת גם את הנייר כסף ועוטפת כמו סוכריה מכינה 2 יחידות

  7. בסיר נפרד מרתיחה מים , ומכניסה את הביצים דג המגולגלים בנייר כסף ומרתיחה בדיוק 20 דק'

  8. לאחר 20 דק' מוציאה מקררים מעט ומכניסים להקפאה.

  9. לאחר שביצי הדג קפואים והם מגולגלים כמו נקניק מפשירים חצי שעה קודם הבישול ופורסים פרוסות עגולות ויפות

  10. אפשר להכניס לסיר דגים ולבשל יחד אפשר לבשל לבד עם חריף ותוספת חומוס בתיאבון