לןגן

בשר/ עוף עם עגבניות קישואים ותפוח אדמה

מאת: תהילה גיגי, פורסם: 04/02/2021 | 21:59
בשר/ עוף עם עגבניות קישואים ותפוח אדמה

תקציר המתכון: קרדיט לדודה הכי מושלמת בעולם התמכון הכי פשוט וטעים שיש

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנת את השום

  2. מוסיפה את העגבניות וממשיכה לטגן

  3. מוסיפה את התבלינים- מלח, פפריקה, חוויאג ואבקת מרק עוף מטגנת עוד קצת

  4. מוסיפה את הבשר או העוף ( אני מבשלת את הבשר כשאני קונה אותו גוש ואז מחלקת למנות ומקפיאה וכשאני רוצה את זה לתשביל אני מוציאה מפשירה ושמה ישר בלי צורך בבישול ארוך בכל פעם מחדש)

  5. מוסיפה את התפוח אדמה והקישואים ושמה מים עד שזה כמעט מכוסה משאירה את הסיר חצי פתוח או פתוח לגמרי עד שמתבשל.