לןגן

מאפינס תפוז בציפוי אגוזים וקינמון

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 04/02/2021 | 20:48
מאפינס תפוז בציפוי אגוזים וקינמון

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הציפוי

  2. בכוס שמים

  3. 2 כפות סוכר

  4. חצי כפית קינמון

  5. 2 כפות אגוזי מלך קצוצים

  6. מערבבים ושמים

  7. בעזרת כף

  8. מעל המאפינס

  9. מפזרים בנוסף

  10. שוקולד ציפס כ5 יחידות בכל תבנית מאפינס

  11. 180 מעלות

  12. כ20/25 דקות