לןגן

בורקס במילוי בשר טחון ופטריות

מאת: תהילה גיגי, פורסם: 04/02/2021 | 17:38
בורקס במילוי בשר טחון ופטריות

תקציר המתכון: קרדיט לחמותי האלופה שמכינה את הבורקס לכבוד כל שבת , לקחתי את המתכון ושיחקתי איתו לפי מה שאני אוהבת .. תנסו זה פשוט טעים😋 בהצלחה ובתאבון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל עד להזהבה

  2. מוסיפים פטריות

  3. אחרי שהפטריות מטוגנות מוסיפים בשר טחון ומחכים עד שהכל מטוגן

  4. מוסיפים תבלינים- פפריקה, כורכום, כמון, אבקת מרק עוף,מלח ופטרוזליה או כוסברה טחונה

  5. מערבבים הכל עד שהכל מטוגן טוב טוב

  6. שמים בקערה ולוקחים בצק עלים מרדדים אותו ועושים צורות ריבוע או עיגול, ממלאים את הבצק בבשר אם התוספות וסוגרים

  7. מברישים בביצה (ניתן להוסיף שומשום למי שאוהב)

  8. אופים ב 180 מעלות עד להשחמה

  9. ניתן להגיש אם רוטב פטריות