לןגן

טורטיית עוף

מאת: טלי אלדר, פורסם: 04/02/2021 | 13:59
טורטיית עוף

תקציר המתכון: מתכון מבוסס על הראפ עוף ב bbb

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

ירקות טריים

ירקות צרובים

מרכיבי המיונז חריף

מרכיבי רוטב העגבניות

אופן הכנה

  1. 1. לצרוב קלות את הטורטייה במחבת עם מעט מאוד שמן

  2. 2. למרוח על הטורטייה את רוטב המיונז החריף ומעל לשם מעט מרוטב העגבניות

  3. 3. להוסיף את הירקות הצרובים ומעל לשם את פרוסות האבוקדו

  4. 4. להוסיף את הרצועות העוף הצלויות ומעל לפזר מעט קוסברה

  5. 5. למרוח מעט מרוטב המיונז החריף על היקף הטורטייה שיקל על ההדבקה בעת הגלגול

  6. 6. לגלגל את הטרוטייה ולצרוב קלות שוב במחבת