לןגן

כרישה ממולאת בבשר ואורז

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 03/02/2021 | 13:34
כרישה ממולאת בבשר ואורז

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחתוך את הכרישה לחתיכות שוות

  2. לעשות חתך עד המרכז

  3. לפזר מעט מלח להניח 5 דקות

  4. להפריד את העלים

  5. לשטוף היטב

  6. את החלקים הקטנים לקצוץ דק

  7. לערבב את כל מרכיבי המילוי

  8. לטגן עם מעט שמן את הכרישה הקצוץ עם כרפס והשום

  9. להוסיף את התבלינים

  10. לבשל דקה

  11. להוסיף מים ומרק עוף

  12. למלא את הכרישה במילוי

  13. לסדר בסיר בצפיפות

  14. להוסיף מים עד לגובה הממולאים

  15. להביא לרתיחה

  16. להעביר ללהבה בנונית על אש נמוכה

  17. לבשל כ-40 דקות

  18. באהבה נועם זיגדון 💞