לןגן

בגטים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/02/2021 | 13:30

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים

  3. להתפיח פעמיים

  4. אם רוצים בגטים גדולים לחלק ל4

  5. או לחמניות לחלק ל14 כדורים

  6. לעשות צורת בגט

  7. לרדד למלבן ולקפל עם שפיצים בצדדים ולקמח היטב

  8. באמצע לחרוץ עם סכין חדה

  9. לחמם תנור 200 מעלות

  10. לשים בכוס מים עם מעט מים ומעט סוכר דמררה ולהבריש בלי למחוק את הקמח

  11. אם יש תבנית בגטים להניח על רשת התנור או בתבנית התנור

  12. אחרי 10 דקות להבריש שוב עם המים ולקראת סוף האפיה שוב להבריש

  13. לשים בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים אפשר להוסיף קוביות קרח לקבלת בגט קראנצי