לןגן

חצילים על האש - במיונז

מאת: הילה דהן, פורסם: 03/02/2021 | 10:06
חצילים על האש - במיונז

תקציר המתכון: השבת שלנו רק עם המתכון הזה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על הגז מניחה רשת ומעליה מניחה חציל על אש גבוהה .

  2. לאחר שהחציל מתחיל להישרף , הופכת את הצד הלא שרוף למטה בצד השרוף מלמעלה פותחת את החציל מעט ומכניסה שן שום בלי הקליפה ,

  3. לאחר שהחציל שרוף היטב ומתרכך מעבירה למסננת , מסננת את החציל מנוזלים .

  4. מנקה את הקליפה השחורה מלמעלה ומשתמשת בבשר החציל ,

  5. עם מועך , מועכת את החציל בקערה ,מוסיפה מיץ לימון משומר מעט פלפל מלח לפי טעם , מערבבת ומעבירה לקופסא . ומכניסה למקרר

  6. רק שאני רוצה להכין את הסלט אני מוסיפה לו מיונז הכל לפי מה שאוהבים , יש אנשים שאוהבים יותר מיונז ויש פחות .

  7. טיפ שלי מצאתי בחנויות של חדפעמי כדי לא ללכלך את הגז יש מגן כיריים ( אשלח תמונה) .

  8. בהצלחה!