תקציר המתכון: השבת שלנו רק עם המתכון הזה
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
על הגז מניחה רשת ומעליה מניחה חציל על אש גבוהה .
לאחר שהחציל מתחיל להישרף , הופכת את הצד הלא שרוף למטה בצד השרוף מלמעלה פותחת את החציל מעט ומכניסה שן שום בלי הקליפה ,
לאחר שהחציל שרוף היטב ומתרכך מעבירה למסננת , מסננת את החציל מנוזלים .
מנקה את הקליפה השחורה מלמעלה ומשתמשת בבשר החציל ,
עם מועך , מועכת את החציל בקערה ,מוסיפה מיץ לימון משומר מעט פלפל מלח לפי טעם , מערבבת ומעבירה לקופסא . ומכניסה למקרר
רק שאני רוצה להכין את הסלט אני מוסיפה לו מיונז הכל לפי מה שאוהבים , יש אנשים שאוהבים יותר מיונז ויש פחות .
טיפ שלי מצאתי בחנויות של חדפעמי כדי לא ללכלך את הגז יש מגן כיריים ( אשלח תמונה) .
בהצלחה!