לןגן

גרנולה תוצרת בית

מאת: מרים טויזר, פורסם: 02/02/2021 | 18:12
גרנולה תוצרת בית

תקציר המתכון: מאז שהתחלתי להכין את המתכון הזה לא מפסיקה לקבל מחמאות... גרנולה טעימה והכי חשוב בריאה... הכי קלה שיש... ואפשר להפסיק לקנות יוצא יותר טרי וקריספי מהחנות... חובה לנסות...

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל150 מעלות, בקערה לערבב את את כל המרכיבים

  2. לפזר את התערובת בשלוש תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה, לאפות כ-35-40 דקות ולערבב כמה פעמים בזמן האפייה

  3. רק כשמתקרר אפשר להכניס לאכסון