לןגן

קינוח אוריאו

מאת: הילה דהן, פורסם: 02/02/2021 | 10:07
קינוח אוריאו

תקציר המתכון: קינוח שהמצאתי לא אכזב

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים את העוגיות אוריאו ( חבילה)

  2. שומרים בצד חצי כוס של העוגיות שנטחנו.

  3. מסדרים את הכוסות ועם כף שמים כף ורבע מהעוגיות הטחונות אם נשאר אפשר להוסיף עוד ....

  4. בקלחת קטנה מרתיחים 1 וחצי כוסות מים

  5. עם תמצית וניל ו-2 כפות סוכר במשך 10 דק' .

  6. ולאחר שמתקרר הרוטב , מרטיבים את העוגיות שנמצאים בתחתית הכוס .

  7. מקציפים שמנת מתוקה ושמנת חמוצה 3 כפות סוכר 1 פודינג וניל לקצף יציב .

  8. עם מרית מקפלים את חצי הכוס אוריאו שנותרה (אפשר יותר ) לתוך הקצפת המוכנה.

  9. לוקחים שקית זילוף אפשר עם צנטר ואפשר בלי ממלאים את הקצפת ומזלפים קצפת לכל כוס שלושת רבעי כוס לא עד הסוף .

  10. עם סירופ מייפל מזלפים מעל הקצפת.

  11. מוסיפים קוקוס .

  12. ומקשטים עם חצי עוגיה עומדת על הקינוח.

  13. תהנו.