לןגן

דג דניס על האש.

מאת: הילה דהן, פורסם: 01/02/2021 | 21:18
דג דניס על האש.

תקציר המתכון: דגים שמתאימים לחול המועד. לחג או אירוע...

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים למשך שעה עם מים מלח וחצי לימון

  2. לאחר שעה לשטוף ולסנן היטב מנוזלים

  3. לגרד לתוך קערה 2 ראשי שום

  4. לקצוץ פנימה צרור כוסברה טריה

  5. להכין את הרוטב כוס ורבע שמן פלפל מלח חצי לימון סחוט ותבלין גריל דג.

  6. לערבב היטב את הרוטב להוסיף את הדגים לרוטב ולתת להם לספוג טעמים במשך חצי שעה.

  7. להכין 10 חתיכות מלבניות נייר כסף בגודל הדג ו-10 יחידות נייר אפיה

  8. להניח נייר כסף על משטח העבודה מעליו נייר אפיה , ובנייר אפיה להניח דג עם הרוטב למלא את הבטן ולעסות את כל הדג עם הרוטב עוטפים את הדג וסוגרים מהצד כמו סוכריה את הנייר אפיה עוטפים עם הנייר כסף ומגלגלים את הצדדים כמו סוכריה ומהדקים היטב.

  9. מדליקים מנגל , וצולים את הדגים על המנגל במשך 7-10 דק' מכל צד.

  10. מגישים לצלחת ומכינים ליד כל דג

  11. רבע לימון כדי לסחוט מעל הדג.

  12. בהצלחה , טעים במיוחד , תהנו....