לןגן

קציצות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות

מאת: הודיה ביטון, פורסם: 01/02/2021 | 18:28
קציצות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: קציצות רכות בטירוף מתאים לילדים ולארוחת צהריים מנחמת בחורף מתכון קליל ביותר ! בתאבון😊

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים בקוצץ מזון בצל ופטרוזיליה ומוסיפים לבשר טחון, מוסיפים לתערובת שום רסק עגבניות פירורי לחם ותבלינים מערבבים טוב טוב עם היד אפשר עם כפפות ושמים במקרר.

  2. בנתיים מכינים את הרוטב, מטגניס בצל כמה דקות עד לשקיפות ומוסיפים תפוח אדמה מטגנים כמה דקות בנתיים מוסיפים לעגבניות הטחונות רסק 3 שום כתוש ותבלינים מערבבים הכל ושמים בסיר עם הבצל ותפוחי אדמה מוסיפים קצת מים לפי הצורך.

  3. מוציאים את הבשר טחון עושים עיגולים בגודל הרצוי עם ידיים רטובות ומסדרים בסיר שמים בעזרת כף רוטב על כל קציצה.

  4. מביאים לרתיחה ואז שמים על אש הכי קטנה לכ-שעה וחצי עד שתפוחי אדמה רכים.

  5. בהצלחה! ספרו לי איך יצא :)