תקציר המתכון: טעמתי גלידה במסעדה חלבית והמתכון נוצר בהשראת הטעמים
קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
טוחנים 3/4 כוס פקאן מסוכר וחצי שרוול פתיבר לפירורים דקים
ממיסים 75 גר' חמאה , ומוסיפים את הפירורים.
את הפירורים מהדקים לתבנית . ומקפיאים לפחות 20 דק' .
מכינים את הגלידה ומקציפים 2 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר 1 שמנת חמוצה חצי כוס חלב 1 וחצי פודינג וניל ולבסוף מקפלים פנימה את הפקאן והחלבה המגורדים.
מצפים בפקאן מסוכר ומקפיאים לילה שלם
ההגשה של הגלידה או לפרוס את הגלידה לפרוסות שוות מניחים בצלחת הגשה שאוהבים ומזלפים בנדיבות סירופ שוקולד וסירופ מייפל ומעליהם מגרדים חלבה ופקאן.
נ.ב הכנתי את זה לקינוח של ערב שבת והילדים פשוט התענגו על זה .
שולחת תמונה של התבנית והצלחות של הגלידה.
תהנו.