לןגן

תפוחים מטוגנים בבלילה

מאת: מרים יחיא, פורסם: 01/02/2021 | 16:08
תפוחים מטוגנים בבלילה

תקציר המתכון: נשנוש טעים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הגרעינים בעזרת תפוחן, לקלף ולחתוך לפרוסות

  2. את מרכיבי הבלילה לערבב היטב בעזרת מטרפה

  3. לחמם שמן, לטבול תפוח בבלילה ולהכניס לשמן, כך את כולם, כמובן להפוך מוציאים מהשמן שזהוב לנייר סופג

  4. לבדר במגש ולבזוק א. סוכר

  5. אפשר להגיש עם מייפל או שוקולד