לןגן

לחמניות אצבע במילוי נקניק

מאת: איילת שלמה, פורסם: 01/02/2021 | 14:13
לחמניות אצבע במילוי נקניק

תקציר המתכון: לחמניות רכות ומפתיעות שילדים אוהבים....וגם מבוגרים😋😋

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב מוסיפים את המים ומתחילים לערבל דקה, מוסיפים מלח ושמן וללוש כ-7 דקות לבצק רך ולא דביק. מתפיחים עד הכפלת הנפח.

  2. מחלקים את הבצק ל40 חתיכות . כל חלק מרדדים דק , מניחים נקניק בהתחלה ומגלגלים יחד עם הבצק. מהדקים בקצוות, מסדרים בתבנית על נייר אפיה מורחים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בחום 180 טורבו עד השחמה, ☆אין צורך להתפיח שוב.

  3. כוס מדידה חד פעמי- שתיה חמה.

  4. אפשר להכין חצי כמות.

  5. בהצלחה איילת❤