שיפודי שישליק
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 01/02/2021 | 14:04
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*שיפודי שישליק הודו*
-
1 קילו שישליק חתוכות לקוביות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כף מלח
-
1/2 כף ראס אל חנות
-
1 כף כמון
-
כפית הל טחון
-
1 כפית אבקת שום
-
פלפל שאטה טחון חריף ומתוק
-
פלפל שחור
-
2 כפות שמן
אופן הכנה
-
לערבב את כל התבילינים בקערה
-
להכניס את השישליק
-
לשפד ולצלות במחבת פסים משני צדדים
-
באהבה נועם זיגדון 💞