פיתות אפויות בתנור
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 01/02/2021 | 12:03
תקציר המתכון:
שלמות
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בקערת המיקסר
-
שמים
-
3.5 כוסות קמח
-
1.5 כפות סוכר
-
1 כף שמרים יבשים
-
1.5 כוסות מים חמימים
-
לשים כ5 דקות
-
מוסיפים
-
1/2 כף מלח
-
לשים 2-3 דקות נוספות
-
מקמחים את הבצק
-
התפחה כשעה
-
לשים שוב את הבצק
-
התפחה נוספת כ1/2 שעה
-
מקמחים מישטח רידוד
-
קורצים מהבצק כדורים(12)
-
מתפיחים כ15/20 דקות
אופן הכנה
-
מחממים תנור
-
230 מעלות
-
על מישטח מקומח מרדדים את הכדורים
-
לפיתה עגולה
-
מכינים תבנית מרופדת
-
ושמים את הפיתות
-
התפחה נוספת
-
כ10/15 דקות
-
מכניסים לתנור
-
ל7-10 דקות
-
עד השחמה