לןגן

עוגת שכבות פתיבר וגבינה ( עוגה קרה)

מאת: הילה דהן, פורסם: 31/01/2021 | 23:55
עוגת שכבות פתיבר וגבינה
( עוגה קרה)

תקציר המתכון: את העוגה הכיר לי גיסי ואנחנו לא מוותרים עליה.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הקצפת עם כל המרכיבים חוץ מהגבינה על מהירות נמוכה , מעלים מעט את המהירות לקצף יציב , אך עמיד לא נוקשה.

  2. מוסיפים את הגבינה ומקפלים עם מרית.

  3. שכבה ראשונה על כל התבנית טובלים פתיבר בחלב עם הנס קפה, ומסדרים.

  4. מצפים את השכבה בשליש מן הקצפת ומכסים את השכבה הראשונה

  5. שכבה שניה טובלים פתיבר בחלב ונס קפה ומצפים בעוד שליש מן הקצפת ומכסים את השכבה השנייה

  6. מסדרים שכבה שלישית , ומצפים שוב בקצפת שנותרה מכסים יפה ומצפים.

  7. מצפים בשוקולד מגורד

  8. או מצפים בגאנש.

  9. תהנו ותספרו איך היה