לןגן

מרק אורז עם קציצות הודו

מאת: בתיה אברג'ל, פורסם: 31/01/2021 | 21:18
מרק אורז  עם קציצות הודו

תקציר המתכון: מרק חורפי חלומי ומאוד מאוד בריא. הילדים שלי לא הפסיקו לבקש תוספת. מומלץ בחום 😋

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרק

לקציצות הבשר

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל עד שמזהיב, להוסיף את השום.

  2. לחתוך את תפוחי אדמה לקוביות ולהוסיף לבצל.

  3. לחתוך את הבטטות לקוביות ולהכניס לתערובת.

  4. לערבב את הירקות ולהוסיף את התבלינים של המרק

  5. להוסיף מים בגובה הירקות, להוסיף גם את הסילאן ולערבב.

  6. להרתיח את המרק כ15 דקות.

  7. בינתיים מכינים את העיסה לקציצות:

  8. מרדדים בצל ושום מוסיפים פירורי לחם, תבלינים, סילאן, שמן זית, הודו טחון, כוסברה קצוצה, מעגלים לכדורים וזורקים לסיר.

  9. מנמיכים את האש ומוסיפים מים

  10. מכניסים כוס אורז ומבשלים עוד 20 דקות.

  11. בתאבון...