לןגן

בסטיל/בונטז'

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 31/01/2021 | 15:59
בסטיל/בונטז'

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מקלפים את תפוחי ומרסקים ומועכים לפירה

  2. מטגנים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים את הבשר הטחון הפטרוזיליה והקינמון מוסיפים את המלח והפלפל שחור ומערבבים היטב ומבשלים כעשר דקות

  3. מניחים לבשר להתקרר מעט

  4. חותכים את הביצה לרבעים

  5. טובלים יד במעט שמן

  6. לוקחים חופן מהפירה תפוחי אדמה משטחים

  7. שמים במרכז כף מתערובת הבשר ורבע ביצה וסוגרים

  8. טובלים את הקציצות תפוחי אדמה בקמח ומעצבים את הקציצה.

  9. טובלים את הקציצה בביצים ומטגנים עד להשחמה משני צדדים

  10. באהבה נועם זיגדון 💞