לןגן

מרק אפונה

מאת: רוזי סאסי, פורסם: 29/01/2021 | 20:59
מרק אפונה

תקציר המתכון: מרק אפונה בלחם כפרי לימים קרים 🥣🥣

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את הסלרי והגזר ונערבב ל-4 דקות ואז נוסיף את האפונה והשום ונערבב.

  2. נוסיף את המים הרותחים והתבלינים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה (לערבב מידי פעם) או עד שהאפונה מתרסקת.

  3. ניתן לטחון עם מוט בלנדר עד לקבלת מרקם חלק.

  4. בתיאבון 😘