לןגן

לזניה גבינות ופטריות מאטריות רחבות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 28/01/2021 | 19:32
לזניה גבינות ופטריות מאטריות רחבות

תקציר המתכון: רך יותר מדפי לזניה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולשטוף לחמם עם כף שמן זית שן שום כתוש ולהוסיף את הפטריות החתוכות להקפצה קלה לתבל מלח ופלפל בקערה לערבב קוטג שמנת לבישול 2 ביצים מלח וקורט אגוז מוסקט לשמן תבנית פיירקס 20/20 להניח 1/3 מהאטריות מעל 1/3 מתערובת שבקערה מעל 1/3 מהפיטריות ו1/3 מהמוצרלה להמשיך עוד 2 שכבות ולאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 15 דקות בנתיים נכין בקערית 2 כפות גדושות רסק עגבניות עם כף מים וחצי כפית תבלין לפיצה נערבב ונמרח על הלזניה שאפינו נפזר טבעות זיתים ונמשיך לאפות עוד 45 דקות