תקציר המתכון: מוס שוקולד של סבתא שלי שהחלתתי לנסות להכניס לתנור לילדים. טיפ 1:ניתן להוסיף קצת קוקוס/ גרידת לימון/תפוז, לבלילה. טיפ2:ניתן למזוג עם אבקת סוכר או געש שוקולד מעל עם סוכריות לילדים. טיפ 3:ניתן לעשות מוס שוקולד חלבי תלוי בטעם שלך.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור ל170
להעמיס את השוקולד במיקרוגל
להפריד את החלמון מהחלבון בקערות נפרדות
להקציף את החלמון עד לקבלת ענן יציב.
להוסיף 2 כפות סוכר במידה שלא אוהבים מריר מידיי, אני אוהבת בלי😋
להוסיף את השוקולד לחלבון בערבוב עד למרקם חלק.
להוסיף לחלבון שיציג ולערבב בעדינות בעזרת לקקן עד לצבע אחיד חום שוקולד.
למזוג לתבנית עגולה משומנת או לתבניות cupcakes.
להכניס
לתנור ל20/25דקות לחכות שהתקרר ולמזוג עם אבקת סוכר וגלידת וניל.
בתאבון