לןגן

פיתות ממולאות בפרגיות

מאת: יפה כהן, פורסם: 28/01/2021 | 13:52
פיתות ממולאות בפרגיות

תקציר המתכון: טעים פיקנטי שווה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק

  2. שתי כפות שמרים עם סוכר וכוס אחת של מים לערבב ולחכות עשר דקות

  3. מוסיפים קילו קמח שמן לעבד את הבצק ותוך כדי להוסיף את הכוס השלישית

  4. יתכן שתיצטרכו עוד מים.. בסוף להוסיף את המלח

  5. להתפיח שעה או עד שיכפיל את עצמו

  6. ( להטיז מעל מעט שמן הפיתות צריכות ליהיות קריספיות מבחוץ אם לא רוצים

  7. קריספיות לא לימרוח מעל שמן)

  8. למלוי

  9. לטגן את הפרגיות קלות עד שינוי צבע

  10. ולסנן נוזלים

  11. בנתיים לטגן בצל להוסיף את הגמבה אפשר חריף מי שאוהב להוסיף תבלינים

  12. ולטגן מעט להוסיף את הפרגיות ולקרר

  13. ליפני ששמים בפיתה

  14. ליפתוח עיגול של בצק עם מעט שמן בידיים לשים במרכז מהמילוי וליסגור

  15. ולהפוך על ניר אפיה לשטח מעט עם היד וכך להכין את כולם לאפות על 190 מעלות בהצלחה!!