לןגן

טנזיה בשר

מאת: חגית דהן, פורסם: 28/01/2021 | 01:35
טנזיה בשר

תקציר המתכון: טנזיה ורצועות בשר משגע וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן בשמן בחום בינוני כ15 שעה ואז להוסיף כף גדושה של סילאן ולהמשיך לערבב את הבצל עד שהוא מיתקרמל.. להוסיף את חתיכות הבשר ואת הפירות יבשים לערבב הכל ולהוסיף את התבלינים( טטעמו תיראו שהטעמים טובים ולא מידי חזקים של הקינמון חשוב שזה היה מאוזן..) להוסיף ציר בקר או מים רגילים לתת רתיחה ואז להוריד לחום נמוך ולבשל כשעה או יותר עד שהכל מיצטמק..