לןגן

רוטב פסטו

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 28/01/2021 | 01:18
רוטב פסטו

תקציר המתכון: פסטו ביתי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות את הצנוברים ולקרר

  2. לשטוף את הבזיליקום וליבש היטב

  3. לשים בקוצץ מזון את עלי הבזיל (רק עלים ללא גבעול), צנוברים, שמן זית, מלח ומעט לימון ולטחון בפולסים.

  4. בשלב זה אפשר להכניס לתערובת גם גבינת פרמזן ולהמשיך לטחון

  5. לטעום ולשפר טעמים

  6. בתיאבון