לןגן

בשר עם חומוס והרבה ירק ברוטב הורססס...🔥🔥🔥

מאת: טוהר דרעי, פורסם: 27/01/2021 | 11:56

תקציר המתכון: בשר עם חומוס והרבה ירק🔥🔥🔥

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הבשר בסיר גבוה עם הרבה מים 3 שעות! עם 4 עלי דפנה(לא חובה).

  2. לאחר 3 שעות מכינים בסיר שטוח את הרוטב.

  3. מטגנים אץ הבצל עם הפלפל החריף לחצי טיגון. מוסיפים את הבשר שחתכנו לקוביות גדולות. ומטגנים הכל ביחד שייצאו הטעצים והבשר ייסגר מעט.

  4. מוסיפים 3 כוסות מים א כל התבלינים אץ החומוס ואת הירק קצוץ דק דק.

  5. סוגרים מכסה לשעה.

  6. ולהוסיף מים לפי הצורך.להנמיך את האש אם רואים שהמים מבעבעים מדי.

  7. הרוטב צריך להצתמצם ממש לא להיות מרק.

  8. כמו ריבה !!🔥