תקציר המתכון: הישר מצרפת הפחזניות הקרספיות האלה שמתפוצצות ואתה מרגיש את כל הקצפת איתה לאא צריך להמשיך רק לטעום
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
להרתיח בסיר מים עם שמן מלח וסוכר ברגע שנוצר בועות והסיר מתחיל לבעבע להוריד מהאש ובפעולה מהירה להוסיף קמח לערבב עם כף עץ מהר עד שהעיסה הופכת למין בצק שנפרד מהדפנות בקלות לאחר מכן להפעיל מיקסר בוו גיטרה עד שהבצק מתקרר ועכשיו להוסיף את הביצים לא מהר!!!! אחד בהתחלה זה יראה כמו עיסה מגעילה שהתפרקה לנו אבל כמה שניות אחרי זה יחזור לעצמו ואז זה הזמן להוסיף עוד ביצה ככה עד שברגע שאנחנו מפרידים את הוו מהעיסה היא פשוט נמתחת ולא נקרעת מהר ככה יודעים שהבצר מוכן
מעבירים לתוך שקית זילוף מרפדים תבנית עם נייר אפיה מכונים את התנור לטורבו 190 מעלות ומזלפים באיזה צורה שרוצים ומכניסים לתנור למשהו כמו חצי שעה עד שהם ניראות מבחוץ טפוחות ושזופות לא לפתוח את התנור לפני!!!! אחרת הם יצנחו כמו פיתה