תקציר המתכון: חמין מרק חיטה עם בשר מהילדות שלי
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לקצוץ הבצל דק ולטגן עד הזהבה
להכניס את חתיכות הבשר ולטגן מכל הצדדים עד שהבשר ״ייסגר״ (בערך 2 דק טיגון)
להכניס את החיטה לסיר אחרי ששטפנו אותה היטב וסיננו
להוסיף- כפית אבקת מרק, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, רבע/חצי כפית כורכום.
לערבב היטב ולהוסיף כליטר /ליטר וחצי מים
להביא לרתיחה ולהעביר לפלטה לכל הלילה כאשר הסיר מכוסה היטב או לתנור עם מכסה סגור על 110 מעלות ללילה שלם
להתעורר בבוקר עם ריח מטריף ולזלול בתשע בבוקר כי אי אפשר להתאפק 😂
בתאבוןןן