לןגן

חמין מרק חיטה עם בשר

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 26/01/2021 | 20:10
חמין מרק חיטה עם בשר

תקציר המתכון: חמין מרק חיטה עם בשר מהילדות שלי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ הבצל דק ולטגן עד הזהבה

  2. להכניס את חתיכות הבשר ולטגן מכל הצדדים עד שהבשר ״ייסגר״ (בערך 2 דק טיגון)

  3. להכניס את החיטה לסיר אחרי ששטפנו אותה היטב וסיננו

  4. להוסיף- כפית אבקת מרק, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, רבע/חצי כפית כורכום.

  5. לערבב היטב ולהוסיף כליטר /ליטר וחצי מים

  6. להביא לרתיחה ולהעביר לפלטה לכל הלילה כאשר הסיר מכוסה היטב או לתנור עם מכסה סגור על 110 מעלות ללילה שלם

  7. להתעורר בבוקר עם ריח מטריף ולזלול בתשע בבוקר כי אי אפשר להתאפק 😂

  8. בתאבוןןן